Nak tahu....Tolong klik iklan ni....

Pasangan Bahagia selamanya.....

Permata Hati ku....

PERADUAN

SEMPENA DENGAN BULAN KELAHIRAN
PUTERA & PUTERI-PUTERI KU 30/4
ZARITH ZAQUAN = 7THN
ZARITH ZYRA SOFEA = 4 THN
ZARITH ZYRA ALEEYA = 1 THN

" PERTANDINGAN GAMBAR PELIK ANAK-ANAK"
BERMULA 30/3/2012 - 30/4/2012

KLIK SINI


UNTUK KETERANGAN LANJUT
PEMENANG AKAN DI UMUMKAN PADA 2/5/2012

Saturday, August 10, 2013

selamat hari raya

Assalamualaikum

Selamat hari raya maaf zahir batin

 Lisan kadang2 tak terjaga
 Janji kadang2 terabaikan
 Hati kadang2 berprasanka
 Sikap kadang2 menyakitkan
Harapan ini akan menjadi indah
Jika selalu Ada kemaafan diantara kita


Wednesday, April 3, 2013

sebulan sudah berlalu

alhamdulillah,,,habis bulan march,,beerti sudah sebulan jadi fullhousewife, alhamdulillah urusan kerja dpt d bereskan dgn sempurna, rutin harian juga automatik berubah, yg best dapat menghabiskan masa yg byk dgn family, dapat biat pelbagai urusan, business dan mcm2, 1st time bila terlintas d fikiran amik keputusan nk resign mcm2 dlm kepala memikirkan,,,,,dari pelbagai sudut terutama ekonomi, ye la hanya bergantung pd ekonomi suami shj,,,,namun benar janjiNya,,,,rezeki ada d mana2, janji kita berusaha, subhanallah,,,,,,,,,doa setiap hari semoga d permudahkan segalanya,,,,amin 3x, yg paling ketara, anak2 makin sihat, semua berisi....syukran dan yg best dpt ajar sendiri mengaji al quran, solat,

Thursday, March 21, 2013

rutin harian

bangun pagi,,,,,siapkan anak2 ke sekolah, bfast
lps semua g sekolah, kemaskan rumah, siapkan kerja2 sendiri
jemput anak ke sekolah
business
rehat mkn dsb
kemas rumah
msk utk malam,,,,
siap utk ke pusat tuisyen
tidur,,,,
itul h rutin harian,,,,,,

Wednesday, March 20, 2013

resepi d hujung jari

semenjak menjadi suri rumah sepenuh masa,,,,,baru lah reti masuk dapur, bg mengisi masa terluang kita main masak,,,hari ni buat puding roti pelangi,,,,,jgn risau,,,banyak resepi yang boleh dapat dr internet,,,,,kita asah bakat dlm memasak pulak, boring2, main masak2,,,, syabas utk diri sendiri

Monday, March 11, 2013

kek tajaan,,,klasss ko


ni kek tajaan sempena my birthday yg ke,,,,,,,,,umur x penting janji sentiasa muda dan birthday my son yg ke 8 tahun,,,,terima kasih kpd penaja,,sedap sangat2 sampai menjilat jari semoga dimurahkan rezeki kepada semu  penaja,,,,wah klassss ada penaja
syukur di tahun 2013, d bulan kelahiran, semoga dipermudahkan segalanya baik utk semua



suri rumah part 1




alhamdulillah setelah bergelar suri rumah sepenuh masa, masa d habiskan dgn anak,,,, dan dpt sendiri mengajar ngaji anak, suapkan makanan sendiri syukran, semoga jalan yg kupilih ini di permudahkan olehNya, tengok gelagat mereka, membesar depan mata uruskan kerja rumah,,,,,,,,alhamdulillah

My Anniversarry

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers