Nak tahu....Tolong klik iklan ni....

Pasangan Bahagia selamanya.....

Permata Hati ku....

PERADUAN

SEMPENA DENGAN BULAN KELAHIRAN
PUTERA & PUTERI-PUTERI KU 30/4
ZARITH ZAQUAN = 7THN
ZARITH ZYRA SOFEA = 4 THN
ZARITH ZYRA ALEEYA = 1 THN

" PERTANDINGAN GAMBAR PELIK ANAK-ANAK"
BERMULA 30/3/2012 - 30/4/2012

KLIK SINI


UNTUK KETERANGAN LANJUT
PEMENANG AKAN DI UMUMKAN PADA 2/5/2012

Wednesday, April 25, 2012

Check 3D 2N di KPMC

agaknya dh boring kut duduk makan tidur kat rumah..maka kita check in room di KPMC Kajang...pertama kali dalm hidup....anak2 1st check in dlm spital......kisahnya
Yaya demam..pada hari khamis last week....so Jumaat dia dh start kurang minum susu dan makan....Sabtu kami balik kg Ke Pahang rindu ke kg halaman sbb dh lama x menjenguk atuk nenek.....
so Isnin macam biasa...pergi taska...tiba2 taska tel...yaya dh lembik...so gagah diri ke klinik dgn Yaya...sbb dh biasa berdikari sendiri so rasa mcm x susah sgt lah...mmg sblm ni semua buat sendiri memandangkan en suami selalu ada kerja luar.....so maintan.............wah...kdg2 emosional..jugak..tapi kugagahi demi mu anak...maka hasilnya......kena check in..so kena masuk air...dan ubat.


menginap di bilik Aquamarine..memandangkan memudahkan anak2 dan ayahnya utk tidur bersama2 dan memudahkan utk anak2 ke sekolah esoknya sbb ibu sibuk layan yaya....

alamak..terbalik...ni gambar setelah di buka balutan...tapi Yaya masih fobia di sebabkan hasil cucuk di tangan

see,.....walaupun budak lasak, badan gempal...tapi hati kecil....he3...actually di sebabkan ketebaman.....badannya maka..utk mencari urat bagi drip air tu ada sket masalah...so doktor pakar kena ikat mula2 tgn kanan...x jugak jumpa,,,lps tu tgn kiri...x jugak jumpa...lps tu kaki kanan...x jugak jumpa,,,kaki kiri...pun sama..last2 tawakal shj..alhamdulillah try cucuk di tgn kiri alhamdulillah...dpt jugak..tapi di sebabkan beberapa org nurse tlg pegang...so Yaya mcm fobia sket...x boleh org pegang tgn dia......

walaupun di mana berada ibu, ayah, abg, kakak osya..akan tetap bersama mu sayang.......

alhamdulillah...semuanya ok..dh Yaya check in pada hari Isnin..so rabu dh discharge kos perubatan di KPMC selama 3 D 2 N hanya RM 1556.00 tapi jgn risau....Insurans bayar...ALhmadulillah........itu lah kepentingan ada insurans....

Alhamdulillah....

1 comment:

♥ Elin ♥ said...

kesian nya...
mmg x mkn apa ker?

atau die x der selera...

My Anniversarry

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers