Nak tahu....Tolong klik iklan ni....

Pasangan Bahagia selamanya.....

Permata Hati ku....

PERADUAN

SEMPENA DENGAN BULAN KELAHIRAN
PUTERA & PUTERI-PUTERI KU 30/4
ZARITH ZAQUAN = 7THN
ZARITH ZYRA SOFEA = 4 THN
ZARITH ZYRA ALEEYA = 1 THN

" PERTANDINGAN GAMBAR PELIK ANAK-ANAK"
BERMULA 30/3/2012 - 30/4/2012

KLIK SINI


UNTUK KETERANGAN LANJUT
PEMENANG AKAN DI UMUMKAN PADA 2/5/2012

Tuesday, March 1, 2011

celebrate birthday abg long....part 1.(ada sapa2 mahu oder...).

Alhamdulillah...sambutan birthday abg long tahun ni sambut di sekolah bersama rakan2....so gambar bersama2 rakan dlm part 2 nanti,,,saja gatal tgn nk buat bersiri banyak sket n3 nya........wakakakkakakakaka..
so far semuanya berjalan dgn lancar..alhamdulillah.....
sedap kan kek ni......ermmm saja nk promot...actually dh buntu saya fikirkan nk tempah kek...so last2 terbaca blog KAK MAH ni...so di sebabkan dekat..so saya pun discuss,....mcm gitu mcm gini...apa hajat saya....so kira ok ler...KAK MAH ni boleh discuss.....saya pun x  pernah jumpa dengannya..kami hanya discuss dlm FB jer dan telefon shj.....hebatkan....so ramai yg memuji kek ni...tapi mmg sedap......mmg x rugi....harga dia mmg berpatutan....yg penting MELAYU.......so puas hati kan,,,,,,,,
so kepada sesiapa yg berminat nak oder ker nk bertanya lebih lanjut kek ni boleh hubungi dengannya...

FB just klik ni
http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy&ref=mb#!/Imah76

blog just klik ni
http://melatis-choclair.blogspot.com

atau terus jer telefon bercakap sendiri dgnnya,..lagi puas hati
di talian 012 3160358

mcm2 ada.....:)

1 comment:

Kak Mah said...

wah terharu akak tima kasih yer za promote..

My Anniversarry

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers