Nak tahu....Tolong klik iklan ni....

Pasangan Bahagia selamanya.....

Permata Hati ku....

PERADUAN

SEMPENA DENGAN BULAN KELAHIRAN
PUTERA & PUTERI-PUTERI KU 30/4
ZARITH ZAQUAN = 7THN
ZARITH ZYRA SOFEA = 4 THN
ZARITH ZYRA ALEEYA = 1 THN

" PERTANDINGAN GAMBAR PELIK ANAK-ANAK"
BERMULA 30/3/2012 - 30/4/2012

KLIK SINI


UNTUK KETERANGAN LANJUT
PEMENANG AKAN DI UMUMKAN PADA 2/5/2012

Tuesday, September 27, 2011

FRAME 'KASIH'


tajuk fuh......ni iklan x berbayar, :) 
setiap tahun mmg kami akan potretkan gambar family semasa raya, hanya tangkap gambar di rumah jer, x g pun kedai gambar. bermula dr anak sorang sampai ler skrg anak dh 3 so dh berderet gambar kat rumah....so ni gambar thn ni, thn ni kami dh berlima,,alhamdulillah bertambah lagi rezeki anak.....
 dh lama tengok cth2 frame yg dh siap kat FRAME 'KASIH' ni...so tunggu picture yg cun2 sket br nak buat...first2 tanya mcm2 soklan kat Ms Filla ni...by email jer...x susah dil ngan dia, sbb dia akan jawab semua soklan dgn mudah n fhm....(padahal semua jawapan dh ada kat blog FRAME KASIH ni.....)
senang jer....

1) mula2 emailkan gambar yg mana nak buat
2) tunggu respon dr MS Filla...so ok gambar tu..
3) buat payment
4) tunggu gambar dlm 2 minggu gambar dh siap......

senang jer...

lagi senang jika anda hubungi sendiri

boleh klik 


&


nak tengok hasilnya.....

>
>
>


ni gambar masa  raya baru2 ni

>
>
>




tadaaaaaaa...ni hasilnya...sorry actually kualiti gambar kurang memuaskan sbb ada cahaya lampu...guna camera tel jer...sbb excited nak mms ke en suami so x sempat nak amik gambar kat rumah...ni fresh dr ladang lagi,,,baru dpt pagi td.....

nak puji sket...

1) saya suka dill dgn Ms Filla ni...sbb saya seorang yg cerewet, saya suka yg details so banyak soklan saya tanya, semua di jawab...business mcm ni yg saya suka...:)

2) kualiti gambar mmg memuaskan..sgt2 cantik..A3 size,,mmg nampak clear sgt2 muka.

3) kekemasan dr semua segi

4) penghantaran dan tarikh siap yg cepat..(cth frame siap 27hb..so betul2 27hb siap, tidak ler ada sesetengah tu bg banyak alasan.

semuanya ok  l

My Anniversarry

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers