Nak tahu....Tolong klik iklan ni....

Pasangan Bahagia selamanya.....

Permata Hati ku....

PERADUAN

SEMPENA DENGAN BULAN KELAHIRAN
PUTERA & PUTERI-PUTERI KU 30/4
ZARITH ZAQUAN = 7THN
ZARITH ZYRA SOFEA = 4 THN
ZARITH ZYRA ALEEYA = 1 THN

" PERTANDINGAN GAMBAR PELIK ANAK-ANAK"
BERMULA 30/3/2012 - 30/4/2012

KLIK SINI


UNTUK KETERANGAN LANJUT
PEMENANG AKAN DI UMUMKAN PADA 2/5/2012

Friday, October 9, 2009

Mak kau hadir lagi.............

Terima kasih banyak2 mak selalu hadir di samping Zaa, saat Zaa gembira dan berduka. Kalau dulu kita sama2 bersembang ade sahaja cerita yg dibualkan....sekarang zaa x de tempat utk zaa bercerita, tp kini mak dah x de tapi still hadir dalam mimpi zaa. walaupun mak x mampu utk berbicara dengan zaa lagi, tapi senyuman mak dalam mimpi zaa membuatkan hati zaa benar2 berasa bertuah. minggu ni sahaja dua kali mak hadir dalam mimpi zaa. terima kasih , aku bersyukur padamu Ya Allah kerana memperkenankan doa ku....walaupun zaa hanya menantu mak, tp mak tak pernah sama sekali membezakan zaa, zaa bersyukur dan bertuah kerana mendapat ibu mertua seperti mak, walaupun dah x de galang gantinya, zaa akan senantiasa mendoakan kesejahteraan mak selalu.
"Ya Allah aku memohon kepadamu agar tempatkan lah allayarhammah Raniah Hj Mat Isa di tempat org2 yg beriman....Amin Ya Rabbal Alamin.."
zaa bahagia di sisi Udin, Zaquan & Sofea.........

Inilah wajah ibu mertuaku, gambar ni sempat di rakam di Hospital Kajang sewaktu sakit pada bulan Julai 2007. setahun kemudian, Dalam kenangan.......................pulang kerahmatullah pada 29/Julai/2008,

No comments:

My Anniversarry

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers