Nak tahu....Tolong klik iklan ni....

Pasangan Bahagia selamanya.....

Permata Hati ku....

PERADUAN

SEMPENA DENGAN BULAN KELAHIRAN
PUTERA & PUTERI-PUTERI KU 30/4
ZARITH ZAQUAN = 7THN
ZARITH ZYRA SOFEA = 4 THN
ZARITH ZYRA ALEEYA = 1 THN

" PERTANDINGAN GAMBAR PELIK ANAK-ANAK"
BERMULA 30/3/2012 - 30/4/2012

KLIK SINI


UNTUK KETERANGAN LANJUT
PEMENANG AKAN DI UMUMKAN PADA 2/5/2012

Thursday, June 3, 2010

Kempen "Jom Ramai² Sebarkan Gambar Ini Supaya Akhirnya Mak Bapak Yang Buang Bayi Ini Akan Terlihat Juga Perbuatan Mereka"

ermmm thanks pada Noj, ai copy gambar ni dr blognya........
tiada sepatah perkataan yg mampu di ungkapkan............betapa sedihnya, sayunya hati ni.....apakah dosanya???? kenapa diperlaku sedemikian??????tiada perikemanusiankah???????? mengapa semua ini harus terjadi????? betul2 sedih..sedih yg teramat sgt2...bayi ni x berdosa kenapa hukum dia sedemikian rupa??? klu betul2 tak nak...ko letak kat depan rumah aku,,,aku sudi amiknya.....mana tau kan mak budak ni terbaca, terlihat gambar ni.......apa perasaan anda???????tergamaknya kamu!!!!!!!!!



sayang....
anak-anakku......kau ibarat permata bg ibu n ayah... harta yg tinggi nilainya........tanpa mu sayang, dunia ibu n ayah terasa kekosongan

Peliharalah anak-anakmu dan perbaikilah budi pekerti mereka.Sesungguhnya anak-anak itu adalah hadiah Allah kepadamu. ( maksud hadis ).


3 comments:

MamaZimah said...

YA ALLAH..bergenang air mata aku tgk baby ni..xtakut balasan ALLAH ke diarg ni..buang anak mcm buang pampers je..manusia skrg makin tidak bertamadun..sian baby tu..cube kalo diarg dibuang camtu..ape perasaan diarg..

~aSHa~ said...

jom perhangatkan kempen ini

Zarith said...

zimah~ betul tu ckp ko...aku yg tengok ni mak aiiii....sayu hati ini..sbb kita kan ada anak2.

Asha~ yup sama2 kita memberi sokongan,,,supaya biar ade sket rasa peri kemanusiaan sket.....

My Anniversarry

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers